Kas bendra tarp maisto ir muzikos? Ogi jausmai ir pojūčiai, kuriuos jie suteikia. Ir valgant su meile gamintą maistą ir klausant geros muzikos ar tiesiog, iš širdies dainuojant (net jei balsas netobulas) mes jaučiamės laimingi. Galvojate užsirašyti į chorą? Paskaitykite tris naujas istorijas apie jausmus ir muziką, įkvėps ir pakylės. Ir gaudykite kuo daugiau šiltų vakarų – pasikvieskite draugus, lai tai būna derliaus ar rudens sezono pradžios šventė, o gal pyragų vakarėlis – žurnale yra net 40…
Kas bendra tarp maisto ir muzikos? Ogi jausmai ir pojūčiai, kuriuos jie suteikia. Ir valgant su meile gamintą maistą ir klausant geros muzikos ar tiesiog, iš širdies dainuojant (net jei balsas netobulas) mes jaučiamės laimingi. Galvojate užsirašyti į chorą? Paskaitykite tris naujas istorijas apie jausmus ir muziką, įkvėps ir pakylės. Ir gaudykite kuo daugiau šiltų vakarų – pasikvieskite draugus, lai tai būna derliaus ar rudens sezono pradžios šventė, o gal pyragų vakarėlis – žurnale yra net 40 naujų, seozniškų, mūsų išragautų ir ištobulintų patiekalų receptų.
Ar esat ragavę šokoladinį burokėlių pyragą? O bulvių pyragą su avietėmis? Paragaukite. O kol keps, paskaitysite, kaip pasiruošti naujai pradžiai (jų rudenį tiek daug!) - visi norime, kad vaikai mokykloje jaustųsi laimingi, sėkmingi ir savarankiški, tai kalbėjomės ir su patyrusia mokytoja, ir su psichologe psichoterapeute ir su septynių vaikų mama. Rudens vakarams – geriausi filmai vaikams ir šeimai (juos atrinko žinomos mamos) ir knygų klubas – rudens skaitinius rekomendavo muzikos žvaigždės. Ir dar laimės receptas iš mūsų dailininkės Linutės – kaip pasidaryti stebuklingai gražius guminius batus, nes juk eiti su jais per balas taip smagu! O dar – (lieknųjų) prancūzų valgymo įpročiai ir geriausios vietos pavalgyti viešint Paryžiuje, lietuviška superuoga – aronija ir kaip ją valgyti skaniai, interviu su Marijonu Mikutavičiumi, sąmoningo valgymo nauda ir t.t.
Kas bendra tarp maisto ir muzikos? Ogi jausmai ir pojūčiai, kuriuos jie suteikia. Ir valgant su meile gamintą maistą ir klausant geros muzikos ar tiesiog, iš širdies dainuojant (net jei balsas netobulas) mes jaučiamės laimingi. Galvojate užsirašyti į chorą? Paskaitykite tris naujas istorijas apie jausmus ir muziką, įkvėps ir pakylės. Ir gaudykite kuo daugiau šiltų vakarų – pasikvieskite draugus, lai tai būna derliaus ar rudens sezono pradžios šventė, o gal pyragų vakarėlis – žurnale yra net 40 naujų, seozniškų, mūsų išragautų ir ištobulintų patiekalų receptų.
Ar esat ragavę šokoladinį burokėlių pyragą? O bulvių pyragą su avietėmis? Paragaukite. O kol keps, paskaitysite, kaip pasiruošti naujai pradžiai (jų rudenį tiek daug!) - visi norime, kad vaikai mokykloje jaustųsi laimingi, sėkmingi ir savarankiški, tai kalbėjomės ir su patyrusia mokytoja, ir su psichologe psichoterapeute ir su septynių vaikų mama. Rudens vakarams – geriausi filmai vaikams ir šeimai (juos atrinko žinomos mamos) ir knygų klubas – rudens skaitinius rekomendavo muzikos žvaigždės. Ir dar laimės receptas iš mūsų dailininkės Linutės – kaip pasidaryti stebuklingai gražius guminius batus, nes juk eiti su jais per balas taip smagu! O dar – (lieknųjų) prancūzų valgymo įpročiai ir geriausios vietos pavalgyti viešint Paryžiuje, lietuviška superuoga – aronija ir kaip ją valgyti skaniai, interviu su Marijonu Mikutavičiumi, sąmoningo valgymo nauda ir t.t.
Atsiliepimai
Vanda T.
2016-10-14
Mėgstu šeimininkauti virtuvėje, šis žurnalas mano mėgstamiausias: visada daug naudingų patarimų, valgių receptai pritaikomi prie sezono.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai
Mėgstu šeimininkauti virtuvėje, šis žurnalas mano mėgstamiausias: visada daug naudingų patarimų, valgių receptai pritaikomi prie sezono.
puikis, issamus, placiai virtuveje pritaikytas numeris! :)